۱۱ آذر ۱۳۹۶، ۲۰:۱۳

با حضور گویندگان و دوبلورها

ابوالحسن تهامی تجلیل شد/ رونمایی از مستند دوبلور پیشکسوت

ابوالحسن تهامی تجلیل شد/ رونمایی از مستند دوبلور پیشکسوت

عصر امروز شنبه ۱۱ آذر طی مراسمی از ابوالحسن تهامی دوبلور پیشکسوت سینما و تلویزیون تجلیل شد.

به گزارش خبرنگار مهر، مراسم پاسداشت ابوالحسن تهامی دوبلور سینما و تلویزیون و رونمایی از مستند او، عصر امروز شنبه ۱۱ آذر با حضور جمعی از گویندگان و دوبلورها همچون اکبر منانی، هوشنگ گلمکانی، افشین زی نوری، مهرداد ارمغان، علی همت مومیوند، ابراهیم شفیعی، بیژن علیمحمدی و شهراد بانکی در فرهنگسرای ابن سینا برگزار شد.

ابوالحسن تهامی در این مراسم پاسداشت با تشکر از مردمی که برای این مراسم آمده بودند، اظهار کرد: از شما که در این روز برای رونمایی یک مستند به این جا آمدید سپاسگزارم و از مدیر شبکه مستند که برای دوبلورها ارزش قایل شد و همچنین از کارگردان این اثر تشکر می کنم.

وی ادامه داد: امیدوارم تهیه این فیلم ها وسعت بگیرد و به این وسیله بخشی از تاریخ این کشور برای آیندگان موجود باشد. ‌

این دوبلور پیشکسوت با اشاره به زندگی خود یادآور شد: من فرزند خانواده فقیری بودم و با کمترین پشتوانه مالی تحصیل کردم و ورود به عرصه دوبلاژ زندگی ام را متحول کرد به گونه ای که هرچه دارم به برکت این حرفه است.

تهامی با نام بردن از استادان این حرفه که از آنها آموزش دیده است از همکارانش همچون عطاء الله کاملی، محمدعلی زندی، علی کسمایی، ایرج دوستدار و... یاد کرد.

وی همچنین با یاد و تشکر از همسرش امید بهبهانی بیان کرد که همسرش او را در سال های زندگی مشترک به سمت نویسندگی و دیگر ‌کارها تشویق کرده است.

هوشنگ گلمکانی نیز در این مراسم عنوان کرد: این دومین بار است که در مجلسی که برای بزرگداشت دوبلورها برگزار می شود حضور دارم. نسل من به عنوان علاقمند سینما از زمانی که با سینما رو به رو شد با دوبله هم مواجه شد و حتی خاطرم هست که بر سر در سینماها جمله «دوبله به فارسی» را نصب می کردند.

وی اضافه کرد: دوبله به فارسی در زمان ما با ناملایمت ها مواجه شد و یادم می آید زمانی که خودم کار را شروع کردم با ناسپاسی با دوبله برخورد می شد ولی اکنون برخورد بهتری نسبت به این حرفه وجود دارد.

این منتقد پیشکسوت با اشاره به اهمیت دوبله فارسی اظهار کرد: بیشترین خاطرات ما از فیلم های سینمایی به کمک دوبله است. تهامی سال ها به ما در مجله فیلم افتخار داد و درباره دوبله مطلب نوشت و در این سال های آشنایی با او فهمیدم علاوه بر اینکه صدای خوبی دارد از دانش کلام هم برخوردار است. حتی نقدهای وی در این سال ها منابع بسیار قابل اتکایی بوده است درحالی که گاهی برخوردهای همکاران وی با نوشته ها و نقدهای وی که اتفاقا لحن خوبی داشت نامناسب بود.

ناصری مدیر شبکه مستند نیز در این مراسم بیان کرد: ما سینما را با صدای تهامی شنیدیم.

وی همچنین با اشاره به جشنواره «سینماحقیقت» بیان کرد که یکی از آثار ابوالفضل توکلی با نام «نقاش صدا» که درباره ابوالحسن تهامی است، در این جشنواره حضور دارد.

ابوالفصل توکلی کارگردان مستند «نقاش صدا» با اشاره به ساخت مستند از ابوالحسن تهامی اظهار کرد: بخش اعظم توانایی استاد در آنونس گویی است و ما سعی کردیم بخشی از فیلم ها را پیدا کنیم تا بتوانیم دوباره صدای استاد را به عنوان آنونس ضبط کرده و داشته باشیم.

بعد از سخنان مهمانان از ابوالحسن تهامی با تندیس و هدایایی تجلیل شد و اکبر منانی نیز تابلویی را به وی اهدا کرد.

در پایان این مراسم مستند «نقاش صدا» به نمایش درآمد. ‌

کد خبر 4161058

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • سمانه نوری IR ۱۶:۴۳ - ۱۳۹۶/۰۹/۱۲
      0 0
      وی همچنین با یاد و تشکر از همسرش امید بهبهانی بیان کرد که همسرش او را در سال های زندگی مشترک به سمت نویسندگی و دیگر ‌کارها تشویق کرده است. اسم همسرش امید بوده؟

      پاسخ سایت: سلام. بله نام خانم ایشان «امید» بوده است